Zlatan

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0165
10-0165
Overige
Ja

Als ze hem ik een woord zouden moeten omschrijven dan zou dat “geweldig” zijn. Zlatan, onze stoere looks met pepernoten hartje. Een prachtige knul met een zachtaardig, innemend karakter. Zlatan heeft in zijn leven nog niet veel geluk gehad, het was dan ook even wennen bij zijn foster. Mag ik echt in een mandje? Mag ik echt knuffelen? Allemaal zaken die voor dit mannetje helaas volledig vreemd waren. Inmiddels is Zlatan “geland” en geniet met volle teugen van het leven. Lekker wandelen, vol enthousiasme begroet hij dan alle andere honden met een grote kwispel. Met dominante reuen heeft hij begrijpelijk niet zoveel. Dan voelt hij zich meteen weer een beetje onder druk gezet, zich moet bewijzen. Dat is het laatste wat deze zachtaardige knul wilt, hij wilt eigenlijk alleen maar lief zijn. In huis is hij ontspannen en vult hij zijn dagen door lekker te chillen op de bank, of te spelen met zijn knuffels. Aandoenlijk is het om te zien hoe hij deze dan allemaal mee de tuin in sleept. Alsof hij een picknick feestje houdt. Hij brengt ze uiteraard daarna allemaal weer naar binnen. Naar mensen toe is deze knapperd sociaal, nieuwsgierig komt hij kennismaken. Want wie weet heb je wel
wat lekkers of een aaitje voor hem. Zlatan is ook een slimme vent, hij pikt zaken snel op. Hij is zindelijk en kan zelfs al even alleen thuis blijven. Lieve Zlatan wil zo graag een brave hond zijn, dit vertedert het opvanggezin met regelmaat.
Zlatan is helaas geen fan van katten en gezien zijn heerlijke blije ei mentaliteit is het beter om hem bij wat oudere kinderen te plaatsen. Voor Zlatan zoeken we een baas om samen de wereld te verkennen. Zlatan vindt het heerlijk om een baas te hebben die hem begeleidt en wat structuur biedt. Daar vind hij zijn rust door.

Zlatan is een gecastreerde reu van circa 47 centimeter hoog met een geschatte geboortedatum van 13 september 2015.

Eindhoogte 47 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 23 september 2015
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Oona Kooman
E-mail: oona@animalinneed.com

Zlatan

Zlatan

VuFKrLZh4Yg
JbUAEs9fr4k
B_UdT8j8mn0

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu