Zizel

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
jamie@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 40-0281
40-0281
Overige
Ja

Soms breekt je hart! En in dit geval voor Zizel! Lieve, zachtaardige en mooie Zizel. Wat een leven heeft zij gehad. Een leven vol met mishandelingen is geëindigd omdat ze uiteindelijk voor zichzelf koos! Tijdens een mishandeling kon ze gelukkig ontsnappen maar heeft daar wel een gebroken pootje aan overgehouden! Gelukkig is ze door een lieve medewerkster van onze partnerorganisatie op Lesbos gered van deze verschrikkelijke man. Inmiddels is haar pootje hersteld en kan deze lieverd op zoek gaan naar een liefdevolle plek waar ze kan bijkomen van haar leven tot nu toe. Ondanks alle ontberingen die zij heeft gehad is ze een tophond voor iedereen. Door haar zachtaardige karakter past ze prima in een familie met kinderen en katten vormen ook geen probleem.

Zizel is een mix teef met een geschatte geboortedatum van 15 juli 2017 en ze is ongeveer 50 cm hoog.

Zizel is urgent en de reden hiervan is dat de regelgeving op Lesbos onlangs is veranderd. Alle honden op het eiland, dienen te worden geneutraliseerd. Als ze langer dan 6 maanden in dit asiel zitten, dienen ze weer losgelaten te worden op de straten van Lesbos. U begrijpt het, we kunnen het niet over ons hart verkrijgen dat Zizel straks weer aan haar lot overgelaten gaat worden en moet vechten voor haar eten! Onbegrijpelijk vinden wij dat! Dit is de reden waarom wij met spoed een liefdevol mandje voor Zizel zoeken.

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 15 juli 2017
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie Pinkney

Zizel

Zizel

FjtxpcIU_lI

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu