Ziua

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
info@docoldenzaal.nl
Niet
Registratie nummer: 50-0946
50-0946
Onherleidbare mix
Ja

Voor wie een leuk, lief, speels en klein meisje zoekt:  zie hier Ziua!
Dit kleine, knappe meisje heeft echt alles in zich om een geweldig huisvriendinnetje te zijn. Ze is op straat gevonden in Roemenië door een man die zich haar lot aantrok en hij bracht haar gelukkig naar de opvang van onze partner aldaar. Daar kreeg ze natuurlijk onderdak en eten en gelukkig mocht dit enorme schattige meisje al snel vertrekken naar Nederland.
Daar verblijft ze nu en daar doet ze het enorm goed. Ziua is een sociaal klein meisje die iedereen die ze tegenkomt begroet met een enorme kwispel. Ze kan met alle honden ook erg goed overweg. Ze is een enorme knuffelbeer en ze geniet enorm van menselijke aandacht. Ze vindt het echt een feestje om lekker op schoot te liggen en tegen je aan te kruipen. Lieve Ziua is ook een slim meisje wat snel nieuwe dingen oppakt. Ze loopt dan ook al leuk mee aan de lijn met af en toe een knuffelpauze🥰.  Dit zachtaardig moppie is dan ook echt klaar om haar forever home te gaan.
Ziua is een gesteriliseerd mix teefje met een geschatte geboortedatum van 15 augustus 2022 en ze is ongeveer 28 cm hoog.

Eindhoogte 28 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 15 augustus 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: DOC Oldenzaal

Ziua

Ziua

la3yUyOvij0
Ng5AtOBECQM
F6um5n20qeU

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).