Zenna

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
oona@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 20-6018
20-6018
Overige
Ja

Als een onschuldige pup van enkele maanden kwam dit meisje in een Spaans asiel terecht samen met haar broers en zussen. Gelukkig mocht ze gauw naar haar opvangadres verhuizen zodat er aan haar socialisatie gewerkt kon worden en wennen aan het huiselijke leven. Zenna vond alles ontzettend spannend maar gelukkig vond ze een adoptant. Helaas is de adoptant, na bijna 7 jaar voor Zenna gezorgd te hebben, genoodzaakt te verhuizen naar een appartement. Na dit even geprobeerd te hebben, lijken alle vorderingen in Zenna haar socialisatie hard achteruit te gaan. Ze vindt nog steeds mensen heel spannend en we merken aan haar dat een omheinde tuin haar wel de ruimte geeft om uit te wijken bij een spannende situatie, mogelijkheid geeft om haarzelf te herpakken en uiteraard om heerlijk veilig te spelen en ravotten. Ze is zeer gebaat bij een hondenmaatje die haar steunt, begeleid en een voorbeeld voor haar kan zijn. Naar elk ander dier is ze sociaal, denk bijvoorbeeld aan honden, katten of paarden. Daar waar Zenna zich het meest prettig voelt, zijn mensen die haar in haar waarde laten en niet teveel van haar eisen. Het lijkt ons daarom niet geschikt om Zenna te plaatsen bij drukke gezinnen met kinderen. Lekker er op uit vindt Zenna heerlijk! Ze kan onwijs genieten van een wandeling, echter vindt ze het wel spannend om aangelijnd te worden of mee te gaan in de auto omdat ze niet weet wat ze kan verwachten. Eenmaal aan de wandel, met voorkeur een grote oppervlakte waar ze flink kan uitrazen, herken je haar niet weer en raast ze al haar energie eruit. Ze doet dit momenteel aan een lange lijn, achter haar aan. Ben jij diegene die Zenna alle liefde kan geven waar Zenna naar verlangt?
Zenna is een mix teef met een geschatte geboortedatum van 28 maart 2015 en zij is ca 65 cm hoog.

Eindhoogte 65 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 28 maart 2015
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Oona Kooman

Zenna

Zenna

tM1rHRaIRSA

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu