Yara

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2575 (M3)
50-2575 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Dit is Yara! Een superknap en bovenal een heel erg lief meisje. Ze was wat overrompelt toen er vier vreemde vrijwilligers vanuit Nederland haar kennel betraden maar zodra ze wat gewend was ontdooide ze langzaam en kon ze uiteindelijk genieten van een aai over haar bol. Helaas is zij samen met haar doodzieke zusje in het asiel terecht gekomen nadat ze achtergelaten waren op een onbewoonde plek. Gelukkig zag een vrijwilliger (die regelmatig een rondje doet omdat ze inmiddels de plekken waar hondjes worden achtergelaten wel weten) Yara rondscharrelen op zoek naar eten. Gelukkig hebben de vrijwilligers ze allebei kunnen meenemen en zijn ze veilig. Yara is inmiddels volledig geënt en ze kan vertrekken naar een eigen mandje dat staat op een plek waar ze nooit meer weg hoeft. Yara kan het prima vinden met haar kennelgenootjes.
Yara is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 24 maart 2024 en we verwachten dat ze ongeveer 43 cm hoog wordt. (07/24)

Eindhoogte 43 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 24 maart 2024
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Yara

Yara

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).