Yaira

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Spanje
lianne@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 20-0425
20-0425
Mastin, Dog- en Bergachtigen (mix)
Ja

Yaira is een Mastin teef met een geschatte geboortedatum van 9 augustus 2012. Ze is ongeveer 70 cm hoog. Yaira is samen met Napoleon in het asiel gekomen. Het vermoeden is dat Napoleon haar zoon is. Ook Yaira is erg lief en ontspannen in omgang met mensen. Ze is graag bij je in de buurt. Wie geeft deze mooie oudere dame een liefdevol tehuis voor het laatste stukje in haar leven? Gezien haar grootte is een het wel een pré dat er een ruime woning en tuin aanwezig is. (08/21)

Eindhoogte 70 cm
Ras Mastin, Dog- en Bergachtigen (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 9 augustus 2012
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras De mastin vindt het heerlijk om buiten te zijn en rond te scharrelen in een tuin. Om deze reden plaatsen wij mastins bij voorkeur niet op een bovenverdieping of een appartement.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Spanje
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Lianne Swinkels
E-mail: lianne@animalinneed.com

Yaira

Yaira

d7XzuPlZq4k

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu