Willie

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2586 (M3)
50-2586 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Dit kleine koddige kereltje maakt echt iedereen vrolijk! Blij huppelt dit knulletje tussen zijn kennelgenootjes door, terwijl ze gezamenlijk eten, slapen en spelen in een van de kennels van onze partnerorganisatie in Roemenië, waar ze allemaal zijn terechtgekomen, simpelweg omdat ze ongewenst waren of op straat geboren zijn . Willie is een tevreden mannetje, maar hij heeft geen idee hoe veel mooier zijn leven zou kunnen zijn als hij naar zijn eigen thuis mag verhuizen, bij een baasje die hem voor de rest van zijn leven trouw zal zijn. Wat gunnen we dit knappe kereltje een zachte mand, gezellige wandelingen en iedere dag lekker eten. Willie is omstreeks de eerste helft van augustus klaar voor zijn reis naar zijn eigen baasje(s). Bij wie is deze knapperd welkom om te leren hoe het leven van een geliefd huisgenootje er uit ziet?
Willie is een mix reu met een geschatte geboortedatum van 6 april 2024 en hij heeft een verwachte eindhoogte van ongeveer 30 tot 35 centimeter.(07/24)

Eindhoogte 30-35 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 6 april 2024
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Willie

Willie

3ECv9p_1QU0
M3ZaxhaL9cg
r1FXjFWLS4Y

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).