Willem

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2576 (M2)
50-2576 (M2)
Onherleidbare mix
Ja

Dit is Willem! Een super aandoenlijk en lief knulletje! Tevreden ligt hij in de armen van de vrijwilliger en “sluipt” hij zo je hart in. Hij is zo schattig en innemend! Ook is hij regelmatig lekker aan het ravotten met zijn kennelgenootjes. Dit doet hij vriendelijk en vrolijk.
Willem is afgegeven bij het asiel van onze partner organisatie in Roemenië omdat ze hem niet wilden houden! Onbegrijpelijk…
Willem is op zoek naar een baasje die zeker de tijd heeft om lekker met hem te kroelen maar natuurlijk ook lekker met hem gaat wandelen en hem allemaal dingen gaat leren waardoor hij veilig is in zijn nieuwe wereld.
Willem is een mix reutje met een geschatte geboortedatum van 10 maart 2024 en we verwachten dat hij ongeveer 30 cm hoog wordt. (07/24)

Eindhoogte 30 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 10 maart 2024
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Willem

Willem

GsU6oHgOkjY

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).