Whisky

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
adoptie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1404 (M)
50-1404 (M)
Overige
Ja

Sommige honden springen meteen in je hart! Dat deed onze Whisky ook toen de vrijwilligers hem zagen. Een prachtige rustige lieverd met een geweldig karakter. Whisky werd als pupje gevonden en belandde uiteindelijk in het asiel. Daar verblijft deze mooie grote lieverd al zijn leven. Whisky is een enorme sociale lieverd die met alle kennelgenoten uitstekend overweg kan. Hij is respectvol naar zowel kleine als grote reuen en teven. Whisky heeft een mooie rustige energie en heeft daarom ook eigen nooit problemen met andere honden. Maar whisky wordt pas echt blij als de vrijwilligers even tijd hebben om met hem te kroelen. Daar geniet deze trouwe loebas echt enorm van. Op een zachtaardige wijze kruipt hij dan tegen ze aan om ze te bedanken. Whisky is werkelijk een al liefde en we gunnen het deze knul zo dat hij mag gaan genieten van een thuis en een liefdevolle baas. Whisky is een gouden hond en een vriend voor het leven.

Whisky is een gecastreerde reu met een geschatte geboortedatum van 27 december 2021 en hij is circa 60 centimeter hoog.(03/23)

Eindhoogte 60 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 27 december 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld
Adoptie medewerker

Whisky

Whisky

uBs7j8PM-fo

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu