Whiskers

Poes

Kat verblijft in Nederland!

Nederland
marion@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2297 (M5)
50-2297 (M5)
Onherleidbare mix

Dit meisje is gevonden door vrijwilligers van onze partnerorganisatie in Roemenië. Toen de vrijwilligers haar aantroffen zagen ze een grote wond bij haar oog en hebben ze haar van straat gehaald. Nader onderzoek leerde dat ze haar gehele oog miste waardoor een operatie noodzakelijk was om de wond te verzorgen en dicht te naaien. Ze is door de goede verzorging goed hersteld van deze operatie. Ze is lief voor iedereen die bij haar komt en geniet van alle aandacht die ze krijgt. Gelukkig mocht ze al naar Nederland reizen. Nu is het tijd voor haar om de foster te verlaten en te verhuizen naar een eigen familie of baasje. Een plek waar haar eigen warme mandje staat en haar baasje alle tijd voor haar heeft om te knuffelen en te spelen. Een plek waar ze alle liefde krijgt en waar ze voor altijd kan blijven. Whiskers kan goed met andere katten en honden overweg.

Whiskers is een poes met een geschatte geboortedatum van 15 augustus 2023. Ze is ongeveer 20 tot 25 cm hoog.

Eindhoogte 23 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 15 augustus 2023
Ter adoptie

Meer informatie

Kat verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Medisch Whiskers mist 1 oog.
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Marion Hendriks

Whiskers

Whiskers

Dm3H0Bv9TAg

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de kat welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren met animal in need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).