Waylon

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Spanje
Niet
Registratie nummer: 20-0478
20-0478
Labrador/Retriever (mix)
Ja

Knuffels, aaitjes en heel veel liefde. Ja, Waylon is zowel van binnen als van buiten een echte Labrador. Als je naar het filmpje kijkt zie je hoeveel hij geniet van de aandacht van de vrijwilligers in het asiel. Wat verdient deze jongen het om een huisje te krijgen waar hij elke dag zoveel liefde en aandacht krijgt. Een lekkere borstelbeurt, gezond eten en veel bewegen, Waylon zal veranderen in een ware black beauty (als hij dat niet al is ūüôā ). Ook naar zijn soortgenootjes in de kennel is Waylon een echte gentleman, hij is ontzettend lief voor ze.

 

Waylon is een Labrador mix reu van 52 cm hoog. Zijn geschatte geboortedatum is 8 september 2015. Waylon is een supervriendelijke, vriendelijke lobbes. (09/21)

Eindhoogte 52 cm
Ras Labrador/Retriever (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 8 september 2015
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Spanje
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld

Waylon

Waylon

MI_C2nRQvLk

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu