Walt

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0388
10-0388
Podenco (mix)
Ja

Dit prachtige mannetje met de meest prachtige ogen heet Walt. Walt is samen met zijn broertjes en een zusje in het staatsasiel in Portugal gedumpt. Walt is een sociaal lief en aanhankelijk kereltje, een echte lieverd dus die ook dol is op mensen. Hij zoekt graag de vrijwilligers op om een knuffel te halen maar Walt is ook dol op zijn soortgenoten in de opvang. Hij vind het super om met de andere pups lekker te rennen, spelen en te ravotten. Voor de vrijwilligers is het geweldig mooi om te zien hoe hij van zijn leven geniet. Walt heeft zeker niet de beste start in dit leven gehad maar hij heeft gelukkig daar geen last van. Dit lieve mannetje heeft ondanks zijn minderde start nog steeds een open en sociaal karakter en kwispelt iedereen vrolijk tegemoet. We hopen dat Walt ook snel de opvang in Portugal mag verlaten want daar hoort dit lieverdje echt niet thuis. Walt heeft een blauw en een groen oog.

Walt is een mix podenco reutje met een geschatte geboortedatum van 18 juli 2021. We vermoeden dat hij circa 47 centimeter hoog zal worden.

Eindhoogte 47 cm
Ras Podenco (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 18 juli 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras De podenco is een jachthond, men moet er rekening mee houden dat hij/zij niet los kan lopen.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Oona Kooman
E-mail: oona@animalinneed.com

Walt

Walt

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu