Voula

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
jamie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0377 (L)
40-0377 (L)
Overige
Ja

Voilà, hier hebben we Voula! Een zeer klein meisje die zeer ongewenst bleek te worden toen dit kleine meisje een beetje uitgegroeid was. Soms bedenken mensen zich niet dat die onwijs kleine pups nog iets uitgroeien tot een volwassen maatje van nog géén 30 centimeter hoog. Jammer maar helaas zit Voula nu wel in een asiel op Lesbos door een inschattingsfout van mensen. Daarentegen hopen we natuurlijk dat ze dan nog gauw haar reis zou mogen maken richting Nederland of België waar ze meer tot haar recht komt en liefdevol mag worden omarmt, dat verdient dit meisje op z’n minst!

Voula is een gesteriliseerd mix teefje met een geschatte geboortedatum van 8 januari 2021 en ze is ongeveer 28 centimeter hoog.(01/23)

Eindhoogte 28 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 8 januari 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie Pinkney
Adoptie medewerker

Voula

Voula

EuwmDslGXT8
T05cEESffX0

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu