Vladut

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0842 (M)
50-0842 (M)
Overige
Ja

Vladut! We schrijven het maar op z’n Nederlands want uitspreken op zijn Roemeens kunnen we het toch niet! Het verhaal van Vladut is ook weer triest. Verlaten, mishandeld door mensen en waarschijnlijk ook door dominante grote honden. Daar heeft hij een kijkje op. Hij doet ze niets maar hij gaat ze uit de weg. Vladut is van de straat gehaalt door de vrijwilliger die getipt was door lieve mensen. Deze mensen vertelden hem ook dat Vladut vlak daarvoor nog is geslagen met een scherp voorwerp. Daar is het litteken dat over zijn neus loopt van. Vladut is een poosje bang geweest voor mannen, maar zoals u ziet is hij inmiddels blij als hij de jongen van de opvang in Roemenië aan ziet komen. Helemaal blij wordt hij als er ook nog een fijne aaibeurt gegeven wordt. Dus met liefde, tijd en geduld ziet u dat het goedkomt, mocht deze kleine man wat terughoudend zijn naar mannen in het begin. Deze kleine lieverd verdient het om nog een mooi aantal jaren met liefde te worden omringt.
Vladut is een reutje met een geschatte geboortedatum van 25 april 2016 en hij is ongeveer 45cm hoog.(09/22)

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 25 april 2016
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Vladut

Vladut

NPEhC0GoVek
3YG2zHmnB6Q
k_VXuP2lxYU

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).