Vivian

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1358 (A)
50-1358 (A)
Overige
Ja

Voor Vivian is het leven alleen maar mooier geworden toen ze in onze opvang aankwam. Haar hele leven bestond uit een tuin en een ketting bij haar vorige baas. Bijna vier jaar lang lag ze aan deze ketting, tot haar oude baasje overleed en zijn erfgename haar naar het staatsasiel brachten. Zelfs de ketting was dit mooie meisje voor hun niet meer waard. Maar gelukkig zag een van onze vrijwilligers haar in het asiel en is ze mee genomen naar de opvang.
Haar leven is opnieuw begonnen. Vivian heeft zich ontpopt tot een vrolijk hondje, ze speelt graag met andere honden en geniet echt zichtbaar van de vrijheid zonder ketting.
Mensen vindt ze leuk en interessant. Ze komt altijd direct even kijken als de vrijwilligers haar verblijf in lopen en een kriebeltje onder haar kin is zo’n beetje het fijnste dat er is voor haar.

Vivian is een gesteriliseerd teefje geboren op 18 januari 2019. Ze heeft een schofthoogte van ongeveer 37cm.(03/23)

Eindhoogte 37 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 18 januari 2019
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Vivian

Vivian

8jTIfnv2LlA

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu