Vivi

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 50-0244 (M4)
50-0244 (M4)
Onherleidbare mix
Ja

Update 05/24: inmiddels zit Vivi al bijna een jaar in het asiel. Het wordt steeds moeilijker voor haar om zich staande te houden. Ze is te bescheiden en herhaaldelijk jagen de overige honden haar in een hoek. Ze is en blijft vriendelijk maar met vriendelijkheid alleen kun je je helaas niet staande houden in een asiel. We hopen dat Vivi snel naar een veilig plekje kan verhuizen waar zij lekker verwend gaat worden want dit meisje houdt enorm van kroelen.

Dit is Vivi! Een prachtig, lief en bescheiden meisje! Samen met haar moeder zit zij in de opvang bij onze partnerorganisatie in Roemenië. Dit kleine meisje verdient het lot dat zij heeft getroffen niet. Buiten haar schuld om is zij geboren en zit zij in het asiel. Voor een pup is dat een hele slechte plek want zodra ze iets ouder wordt, moet zij al zien te overleven tussen de vele honden aldaar. We hopen zo dat dit lieve meisje dit lot bespaart blijft en ze snel het asiel mag verlaten en ze bij een lief baasje mag gaan wonen.

Vivi is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 5 maart 2023 en een verwachte eindhoogte van 45 cm. (07-23)

Eindhoogte 45 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Urgent
Geboorte 5 maart 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Vivi

Vivi

97MgAwP6CPQ
Jj9ZziVRY0M
ttm0xBq9wvg

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).