Gereserveerd

Viper

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0350
10-0350
Overige
Nee

Dit geweldig leuke mannetje heet Viper. Lieve Viper is helaas ook in het staatsasiel terecht gekomen. Dat is absoluut geen plek voor pups op te groeien. Viper is een sociaal en lief mannetje en het leven in het asiel viel hem en zijn broertjes erg zwaar. Gelukkig namen vrijwilligers heb mee naar onze foster in Portugal. Daar geniet dit leukerdje enorm. Viper is een gezellige en sociale lieverd. Hij is vrolijk, happy en vriendelijk tegen alle honden en tegen alle mensen. Viper kan met alle andere honden uitstekend overweg en geniet ervan om lekker met zijn broertjes te rennen en te spelen. De andere hobby die Viper heeft is knuffelen. Viper vind het heerlijk om aandacht van mensen te ontvangen. Heerlijk kroelen en op schoot in slaap vallen, Viper doet niets liever dan dat. Viper is nu echt klaar om zelf een baasje en een thuis te hebben.

Viper is een reutje met een geschatte geboortedatum 10 juni 2021 van en een verwachte eind hoogte van circa 50 centimeter.

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 10 juni 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Oona Kooman
E-mail: oona@animalinneed.com

Viper

Viper

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu