Viorel

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1709 (M)
50-1709 (M)
Overige
Ja

Maak kennis met Viorel, het hartverwarmende kereltje dat je hart zal stelen! Viorel’s verhaal begint in een asiel in Roemenië, waar hij samen met zijn broertjes en zusjes terechtkwam. Hoewel hij onschuldig is, zat hij daar in een overvolle omgeving.
Maar nu is er goed nieuws: Viorel is inmiddels veilig in Nederland en klaar om zijn eigen avontuur te beginnen. Dit lieftallige, zachtaardige mannetje heeft zoveel liefde te geven en verlangt naar een plek waar hij zichzelf kan zijn. Hij is al goed op weg naar zindelijkheid, loopt keurig mee aan de riem, en zijn speelse karakter zal je dagelijks opvrolijken. Hij is sociaal en kan met de andere honden uitstekend overweg. Ook is hij werkelijk dol op mensen.

Viorel is een mix reutje, geboren op 28 april 2023, en wordt naar schatting ongeveer 38 cm groot. Zijn vrolijke aard en verlangen naar een eigen baasje maken hem de perfecte metgezel voor iedereen die bereid is om hem een liefdevol thuis te bieden.

Eindhoogte 38 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 28 april 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Viorel

Viorel

nhBTW5ULCT8
JL_VAUjLHjA
qgZn-LoZxSE

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).