Vio

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1924 (M3)
50-1924 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Mogen wij u voorstellen aan Vio! Een meisje dat haar leven lang op straat heeft geleefd en vele puppy’s heeft gehad onder de bomen van haar “eigen plekje”. Een lieve vrouw brengt haar iedere dag een bakje voer. Toen de vrouw hoorde van het neutralisatieproject heeft zij Vio daar naartoe gebracht en haar laten steriliseren. Nadat Vio weer op haar eigen plekje zat begonnen buurtbewoners te klagen en wilden haar daar weg hebben en hebben zij haar geslagen. De mevrouw greep in en heeft haar naar de opvang van onze partnerorganisatie gebracht. Daar is ze behandelt aan haar bebloede oor. Ondanks dat er mensen zijn die haar slecht hebben behandeld is Vio erg lief en rustig. Ze is nog wat onwennig maar met geduld zal zij zich snel op haar gemak voelen. Vio is het leven in een huis niet gewend dus het zou erg fijn zijn als deze mooie en lieve dame de beschikking heeft over een goed afgezette tuin zodat zij rustig kan wennen. Waar mag deze dame op leeftijd haar laatste jaren omringd door liefde en in een zachte mand doorbrengen?

Vio is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 23 oktober 2014 en ze is ongeveer 45 cm hoog. Helaas kan Vio niet met katten. (11/23)

Eindhoogte 45 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 23 oktober 2014
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Vio

Vio

8xcB3d5Sxos
cTuOi_WODvQ

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).