Vechi

Kater

Kat verblijft in Nederland!

Roemenië
marion@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2489 (M5)
50-2489 (M5)
Onherleidbare mix

Kijk eens in die vragende ogen van dit mannetje. Hij zou zo graag een eigen thuis willen hebben waar hij welkom is en nooit meer weg hoeft te gaan. Waar hij alle liefde gaat krijgen van zijn baasje. Een lekkere warme plek om lui te kunnen liggen en te kroelen. Vechi is dolende op straat gevonden in Roemenië hij is door vrijwilligers van onze partner rescued organisatie meegenomen naar een huiselijke opvang. Daar gaat hij heel goed om met de andere katten in huis. Ook is hij lief en aanhankelijk naar de vrijwilligers toe. Hij is al wel een beetje een oudje, zijn leeftijd wordt nl geschat op 10 jaar maar hij is nog heel gezond en levendig. Wie gunt hem dat plekje naast of op een baasje op de bank? De geschatte geboortedatum van hem is 14 mei 2014.(05/24)

Eindhoogte 25 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 14 mei 2014
Ter adoptie

Meer informatie

Kat verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Marion Hendriks

Vechi

Vechi

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de kat welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren met animal in need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).