Valko

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0348
10-0348
Overige
Ja

Valko kwam samen met zijn broertjes in een staatsasiel in Portugal terecht toen ze nog maar een paar weken oud waren. Ze werden gezien en ze mochten naar Nederland afreizen. Hier kwam hij bij zijn huidige baasje terecht.
Valko is een onwijs lief en zachtaardig mannetje. Hij houdt enorm van kroelen met zijn baasje. Valko begroet nieuwe mensen in zijn leven voorzichtig, maar eenmaal in zijn hart gesloten komt hij met veel plezier hallo zeggen en is kroelen een vereiste voor hem.
Het liefst speelt Valko met andere honden. Hij kan zijn geluk dan ook niet op als hij in het park andere honden tegen komt. Huppelend begroet hij ze en als er dan nog tijd is om te spelen vindt hij het helemaal fantastisch! We gunnen hem dan ook echt om samen met een andere hond te gaan wonen. Hij vindt het enigs hond zijn best zwaar en we gunnen hem het gewoon enorm om permanent een vriendje in huis te hebben.
Valko heeft last van gevoelige maag en darmen en krijgt hiervoor speciaal voer, hier dient dus rekening mee gehouden te worden door zijn nieuwe baasjes.
Voor Valko zoeken we een ongelofelijk lieve baas, eentje die de tijd neemt om Valko te laten wennen en op zijn gemak te stellen. Een andere hond is een harde eis omdat we zien dat hij daar zoveel aan heeft.

Valko is een mix reutje geboren op 10 juni 2021. Hij heeft een schofthoogte van 48cm.

Eindhoogte 48 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 10 juni 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Oona Kooman

Valko

Valko

mdzy5fsGqV8

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu