Tuna

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1881 (M)
50-1881 (M)
Overige
Ja

Maak kennis met Tuna, een schattig en verlegen pupje dat zich graag vastklampt aan haar broertje en zusje. Maar zodra het ijs gebroken is, toont zij haar ware aanhankelijke en knuffelige aard. Tuna is dol op knuffelen en vindt het heerlijk om te spelen met andere honden.

Deze lieve meisje is op zoek naar een nieuw thuis waar al een nieuwe vriendje of vriendinnetje woont zodat ze samen de wereld verder kunnen verkennen, spelen en genieten van elkaars gezelschap. Met haar speelse persoonlijkheid en liefdevolle karakter, zal Tuna zeker een waardevolle toevoeging zijn aan het gezin.

Kom langs en maak kennis met Tuna. Zij zal ongetwijfeld je hart veroveren met haar tedere en speelse geest. Geef deze schat een warm en liefdevol thuis, en je zult zien dat zij je leven zal vervullen met vreugde en knuffels. Tuna wacht vol enthousiasme op zijn nieuwe maatje. Ben jij degene die haar die kans wil geven?

Tuna is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 9 juli 2023 en een verwachte eindhoogte van circa 45 centimeter.

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 9 juli 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Tuna

Tuna

LXh8UWX6MVs
h3bC0J5MG10
38LyHQvdsaY

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).