Tucha

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
oona@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 10-0655
10-0655
Overige
Ja

Tucha is een prachtig Weimaraner meisje die al het nodige in haar leven heeft meegemaakt! Broodmager en doodziek werd ze inbeslag genomen bij een zigeunerkamp. Ze was waarschijnlijk alleen maar daar om pups te krijgen zodat deze konden worden verkocht. Gelukkig mocht ze naar onze partner opvang in Portugal.

Daar mocht dit lieve innemende meisje bijkomen van alle ellende. Al snel werd in haar rechter achterpoot een oude breuk geconstateerd, ze heeft daar geen last van maar je ziet het wel als ze wandelt. Ook heeft dit lieve meisje Leishmania, een ziekte en is ze daarvoor meteen behandeld. Op onze site vindt u hier een uitgebreide uitleg over. Lieve Tucha is een enorme aanhankelijke lieverd. Ze vindt het echt heerlijk om te kroelen maar is wel bescheiden . Ze claimt nooit de aandacht en laat altijd de andere honden voor gaan. Ze kan met alle honden ook uitstekend overweg. Ze is heel sociaal en respectvol. Tucha is wel een meisje dat echt hunkert naar een baasje. Ze is echt intens gelukkig als er een momentje is voor haar. Dan kijkt ze je dankbaar aan met haar prachtige kijkers. Tucha wandelt ook al keurig mee aan de lijn en leert snel. We hopen dat iemand verliefd word op dit zilveren meisje en haar een gouden mand geeft.

Tucha is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 4 maart 2021 en ze is ongeveer 60.(10/23)

Eindhoogte 60 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 4 maart 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Ziektes Niet bekend
Bij deze hond is Leishmania geconstateerd. Een chronische aandoening waarvoor hij/zij inmiddels wordt behandeld. Op onze website onder het hoofdstuk Adopteren/Medisch, kunt u hierover meer informatie vinden.
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Oona Kooman

Tucha

Tucha

W_6tauEXe48
bjKQ1ey_MvQ
vzsFcHm2yJA

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).