Tros

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0333 (M)
50-0333 (M)
Overige
Ja

Kijk nu eens wat een leukerd! Misschien niet de vertederendste maar wel de leukste! Deze knapperd liep samen met zijn broertjes en zusjes rond een restaurant waar toevallig de Nederlandse vrijwilligers aan het eten waren. Natuurlijk ging hun hart meteen op hol toen dit werd verteld door de ober. Na een speurtocht werden er helaas maar twee gevonden. Tros en zus Alba! We hopen zo dat deze leukerds niet zullen verdwijnen in de grote menigte van het asiel dat ze een plekje bij een foster hebben gekregen.

Tros is een blije pup die het heerlijk vindt om aandacht te krijgen. Hij is sociaal en vriendelijk naar mensen en andere honden en is opgegroeid met de katten van het asiel en bij de foster zijn ook twee katten. Helaas is hij aangevallen door een andere hond en heeft hij een grote wond op zijn bips die nog moet helen, maar daar gaat aan gewerkt worden.

Tros is een mix reu met een geschatte geboortedatum van 27 januari 2023 en een verwachte eindhoogte van 50 cm. (05-23)

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 27 januari 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers

Tros

Tros

skEZNsfWqBY

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).