Tony

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
moniquez@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0046
50-0046
Overige
Ja

Dit knappe zachtaardige mannetje heet Tony. Hij is samen gevonden met zijn broertjes en zusjes gevonden nadat ze waren gedumpt. Helaas hebben ze niet de beste start gehad in het leven. Geboren op de verkeerde plek op deze wereld. Gelukkig werden ze gevonden door een lieve dame die ze naar eigen privé opvang mee nam. Daar waren ze weer veilig en werd goed voor de kleintjes gezorgd. Tony is inmiddels een gezonde en blije pup, zoals een pup hoort te zijn. Hij speelt graag met andere pups en honden en geniet ook echt van menselijke aandacht al kijkt hij wel heel even de kat uit de boom. Lieve Tony is een open en sociaal mannetje die klaar is voor de volgende stap in zijn leven, een eigen baasje. We hopen dat Tony naar zijn baasje mag voordat de harde winter begint.

Tony is een reutje met een geschatte geboortedatum van 1 juli 2021 en met een verwachte eind hoogte van circa 43 centimeter hoog.

Eindhoogte 43 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 juli 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
E-mail: moniquez@animalinneed.com

Tony

Tony

0luDjHLqKl8?feature=share

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu