Toni

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0269 (M4)
50-0269 (M4)
Overige
Ja

Toni is een knappe jonge mix reu met een geschatte geboortedatum van 22 augustus 2021. Lieve Toni heeft al veel meegemaakt in zijn jonge leventje. Geboren op straat is hij gelukkig gevonden door onze partnerorganisatie in Roemenië en is hij nu veilig! Maar…. een jonge hond hoort daar niet, die hoort een veilige plek te hebben waar er van hem wordt gehouden, waar hij lekker kan spelen en ravotten, veel dingen kan leren. Op dit moment is hij nog een klein beetje verlegen maar met een beetje geduld, liefde en tijd zal dit ongetwijfeld goedkomen bij deze jonge man. Als je zijn vertrouwen hebt gaat hij lekker op zijn ruggetje liggen voor een uitgebreide aaibeurt. Hij gaat prima om met zijn soortgenootjes. De verwachte eindhoogte van Toni zal rond de 50cm liggen. (05/22)

 

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 22 augustus 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Toni

Toni

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).