Toni

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0593
10-0593
Onherleidbare mix
Ja

Toni’s verleden is niet gemakkelijk geweest. Hij is weggehaald uit een situatie van geweld en mishandeling in Alentejo Portugal. Dit verleden is nog steeds zichtbaar in zijn lichaamstaal, wat ook terug te zien is in de foto’s. Wanneer je Toni benadert, duikt hij vaak naar beneden, bang voor een nieuwe klap. Maar zodra hij beseft dat hij liefde krijgt in plaats van slagen, voelt hij zich opgelucht.

Ondanks zijn verleden heeft Toni snel de harten van onze vrijwilligers veroverd. Zijn zachtaardige en dankbare karakter maakt hem een favoriet bij iedereen. Hij is geweldig in de groep en kan goed omgaan met mensen. Toni heeft echt een geweldig karakter.

Hoewel hij nog niet gewend is om aan de lijn te lopen, werken we hier hard aan tijdens onze trainingssessies. Met wat tijd, zorg en routine zijn we er zeker van dat hij hieraan zal wennen. Toni is een lieve jongen met een groot hart. Ben jij klaar om hem de liefdevolle thuis te geven die hij verdient?

Toni is een gecastreerde reu met een geschatte geboortedatum van 1 januari 2022 en hij weegt 12 kilo en is circa 48 centimeter hoog. (06/24)

 

Eindhoogte 48 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 1 januari 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Toni

Toni

ayvQZKq63OQ
9K1XG5f9hJk
5u5lqDVqz_4

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).