Toettie

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0417 (A)
50-0417 (A)
Overige
Ja

Met ontzettend veel honden en de huidige weersomstandigheden zoals in Roemenië voel je je soms zo verloren en machteloos. Alle honden lijken urgent te worden maar toch zijn de allerkleinsten veel te zwak om dit te overleven en het gaat je aan het hart om ze allemaal dol enthousiast aan het hek te zien springen, ze willen allemaal dolgraag met je mee! Helaas kun je niet de hele wereld redden, maar wel de wereld van 1 hondje en daarom bezwijken wij toch telkens weer. Dit kleine frutseltje is Toettie en zij is hard op zoek naar een warm en liefdevol baasje waar zij lekker pup mag zijn en alles mag leren.

Toettie is een teefje met een geschatte geboortedatum van 10 november 2022 en zij wordt ongeveer 35 centimeter hoog.(02/23)

Eindhoogte 35 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 10 november 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Toettie

Toettie

a_Qu2SsI0mE
C0AXgARRNX0

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu