Tito

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
info@docoldenzaal.nl
Niet
Registratie nummer: 40-0395 (E)
40-0395 (E)
Overige
Ja

Maak kennis met Tito, een prachtige ruwharige witte knul met een hart van goud. Tito heeft een beetje onzekerheid en vindt het soms lastig, maar er zit absoluut geen kwaad in hem. Hij is puur liefde. Deze lieve jongen komt oorspronkelijk uit Griekenland, waar hij werd gedumpt. Gelukkig heeft hij nu de kans om een nieuw leven op te bouwen.

Tito is leergierig en sociaal naar andere honden. Hij geniet van hun gezelschap en speelt graag met hen. Naar mensen toe is hij ietwat verlegen en kijkt hij liever de kat uit de boom. Maar met de juiste baas die geduld heeft en wil investeren in zijn welzijn, zal Tito ongetwijfeld opbloeien.

Deze geweldige knul verdient een liefdevolle thuis waar hij stap voor stap kan groeien en zijn vertrouwen kan opbouwen. Hij is leergierig en staat open voor nieuwe ervaringen. Met geduld, begeleiding en liefde zal Tito zich ontpoppen tot een trouwe metgezel.

Tito is op zoek naar iemand die begrijpt dat investeren in zijn welzijn de moeite waard is. Als u de juiste baas bent, bereid om geduldig te zijn en tijd te investeren in Tito’s ontwikkeling, dan wacht hij vol enthousiasme op uw komst.

Tito zou dolgraag een hondenvriendinnetje hebben om mee te spelen en te genieten van gezelschap. Hij vindt het heerlijk om met andere honden te zijn en zou zich ongetwijfeld verheugen op een speelkameraadje.

Met een schofthoogte van ongeveer 65 centimeter en een geschatte geboortedatum van 20 oktober 2022 is Tito nog een jonge en energieke knul. Hij staat open voor avonturen en ontdekkingen, en hij zal zijn dagen vullen met plezier en enthousiasme.

Wacht niet langer en kom kennismaken met Tito. Hij verdient een warme en liefdevol thuis waar hij kan opgroeien en genieten van het leven. Bent u klaar om hem de liefde en zorg te geven die hij nodig heeft? Tito wacht vol spanning om u te ontmoeten en uw hart te veroveren.

Eindhoogte 65 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 20 oktober 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Nederland
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: DOC Oldenzaal

Tito

Tito

gs0kJInghcc
vIENLYwp-Po
70kOm7kqY0c

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).