Tinu

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1879 (M)
50-1879 (M)
Overige
Ja

Kom kennismaken met Tinu, de schattige pup die je hart steelt! Met zijn speelse karakter en sociale aard is hij de perfecte aanvulling op jouw gezin. Altijd vrolijk en ondernemend, zorgt hij voor eindeloos vermaak en avontuur.

Tinu is niet alleen gek op spelen, maar ook op lekker eten. Met zijn liefde voor brokjes kun je hem makkelijk verwennen en tegelijkertijd belonen voor zijn dappere acties. Geen uitdaging is te groot voor deze moedige viervoeter!

Of je nu op zoek bent naar een speelkameraadje voor de kinderen of gewoon een vrolijke metgezel, Tinu is er helemaal klaar voor om jouw leven te verrijken. Kom langs en ervaar zelf zijn charmante persoonlijkheid en onuitputtelijke energie!

Wacht niet langer en geef Tinu de liefdevolle thuis die hij verdient. Met zijn olijke blik en sprankelende persoonlijkheid zal hij jouw hart veroveren. Adopteer Tinu en ervaar de vreugde van een trouwe pup die altijd klaar staat voor een avontuur!

Tinu is een mix reutje met een geschatte geboortedatum van 9 juli 2023 en een verwachte eindhoogte van circa 45 centimeter

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 9 juli 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Tinu

Tinu

LXh8UWX6MVs
h3bC0J5MG10
38LyHQvdsaY

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).