Tinsel

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1388 (M4)
50-1388 (M4)
Onherleidbare mix
Ja

Update 02/24: Lieve Tinsel is een ontspannen meisje die lekker rondloopt binnen de roedel en zich daar netjes gedraagt. Ze is er helemaal klaar voor om met haar toekomstige baasje alle nieuwe dingen te leren die nodig zijn om haar een mooie, betrouwbare volwassen hond te laten worden. Ze vindt het ook lekker om een spelletje te spelen.

Dit prachtige meisje is Tinsel. Tinsel is reeds als klein pupje terechtgekomen bij de opvang van onze partner in Roemenië en is inmiddels een half jaar. Gelukkig is ze in ieder geval van de straat en krijgt ze nu drinken en eten, bescherming en beschutting en, als er tijd voor is, eventjes die gezellige persoonlijke aandacht. Maar wat zou het voor dit meisje ongelofelijk fijn zijn als ze mag verhuizen naar een eigen mandje bij iemand, waar ze in alle rust en veiligheid mag leren wat een jong asielhondje zoal nog leren moet en bij wie ze voor de rest van haar leven mag blijven. Een druk asiel is immers geen fijne plek voor een jong hondje om op te groeien en eigenlijk zouden alle honden van een warm en liefdevol thuis moeten kunnen genieten, maar vooral voor de jonge hondjes is het zwaar. We hopen dan ook dat ook Tinsel binnenkort mag verhuizen naar haar eigen thuis. Tinsel is een leuk en mooi hondje en ze gaat heel goed om met al haar kennelgenootjes. Dit lieve meisje gaat ook heel goed om met katten.
Tinsel is een teefje met een geschatte geboortedatum van 27 juni 2023 en een verwachte eindhoogte tussen 45-50 centimeter.(12/23)

Eindhoogte 48 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 27 juni 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Tinsel

Tinsel

g04Dw1YndJk
U7rFV_aYEGs
dKqrUzmxtk4

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).