Tina

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Spanje
adoptie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 20-0403
20-0403
Herder (mix)
Ja

Met haar pluizige vacht (deze heeft wel een was- en borstelbeurt nodig) en zwarte snoet is Tina echt een beauty. Ze is wel nieuwsgierig naar onze vrijwilligster maar ze is nog een beetje afwachtend/onzeker. Wij mensen moeten eerst haar vertrouwen verdienen voordat ze helemaal kan ontspannen. Dit gedrag bewijst maar weer eens dat Tina geen fijn verleden heeft gehad. Tina zal eerst moeten wennen aan het ritme in het asiel en haar vaste vrijwilliger gaat haar daarbij helpen. Hopelijk zien we Tina over een aantal weken in haar voordeel veranderen. Wel loopt Tina keurig mee aan de lijn.

Tina is vanuit het staatsasiel in Granada gekomen naar het asiel waarmee de stichting samenwerkt. Daarom is het nu tijd om voor dit mooie meisje een eigen huisje te zoeken.

 

Tina is een Herder mix teef, geboren op 15 april 2017. Tina is ca 53 centimeter hoog. (08/21)

Eindhoogte 53 cm
Ras Herder (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 15 april 2017
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras Herders zijn over het algemeen geen beginnershonden. Om deze reden plaatsen we herdershonden alleen bij een consequente baas met ervaring.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Spanje
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld
E-mail: adoptie@animalinneed.com

Tina

Tina

EVVNv9am6GA
687WYwCv2f4

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu