Tifa

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1884 (M)
50-1884 (M)
Overige
Ja

Ontmoet Tifa, een schattige en speelse pup op zoek naar haar forever home! Tifa is een lief teefje dat momenteel verblijft in een gastgezin. Ze is opgegroeid om sociaal en vriendelijk te zijn naar zowel mensen als andere honden.

Tifa houdt ervan om de wereld te verkennen en gaat graag mee wandelen aan de riem. Ze gedraagt ​​zich voorbeeldig tijdens de wandelingen en luistert goed naar haar begeleider. Ze is nieuwsgierig van aard en altijd in voor een nieuw avontuur.

Met haar knappe uiterlijk en ondeugende persoonlijkheid steelt Tifa moeiteloos ieders hart. Ze is altijd vrolijk en opgewekt, en haar bijdehante karakter zorgt voor eindeloos vermaak.

Deze lieve en speelse pup is op zoek naar genegenheid en een warm thuis waar ze alle liefde kan ontvangen die ze verdient. Ben jij klaar om Tifa te verwelkomen en samen met haar nieuwe avonturen te beleven? Neem dan snel contact op en geef Tifa de kans om je leven compleet te maken!

Tifa is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 9 juli 2023 en een verwachte eindhoogte van circa 45 centimeter.

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 9 juli 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Tifa

Tifa

tvKBXpB6aVc
h3bC0J5MG10
38LyHQvdsaY

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).