Tico

Kater

Kat verblijft in Nederland!

Roemenië
marion@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1019 (M)
50-1019 (M)
Overige

Dit is het kleine katertje Tico, wat is hij knap zeg! 4 Maandjes is hij, en nu al zo’n charmeur. Momenteel is hij in opvang bij een lieve dame in Roemenië, die hem gered heeft. Zij vond Tico in een portiek van een flatgebouw toen hij slechts een maand oud was en daar eenzaam zat te miauwen. Hoewel de vrouw eigenlijk geen plek in huis had voor hem heeft ze hem uit dierenliefde toch meegenomen en verzorgd totdat hij klaar voor adoptie zou zijn. Ze kan hem helaas niet zelf houden, dus de tijd is nu aangebroken om een fijn baasje voor dit leuke en speelse katertje te vinden. We zoeken voor Tico een thuis waar hij voor de rest van zijn leven mag blijven en waar hij voortaan heerlijk op een lekkere zachte plek mag liggen. Een thuis, waar er misschien wel een leuk speeltje voor hem ligt en waar hij dagelijks gekroeld wordt. We gunnen hem dit zo!
Tico heeft een geschatte geboortedatum van 18 augustus 2023 en zal ongeveer 25 cm hoog worden.(12/23)

Eindhoogte 25 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 18 augustus 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Kat verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Marion Hendriks

Tico

Tico

2eWkRaL8OEc

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de kat welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren met animal in need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).