Tica

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1880 (M)
50-1880 (M)
Overige
Ja

Maak kennis met Tica, een jonge pup die klaar is om jouw hart te veroveren! Met haar onweerstaanbare speelsheid en super lief karakter, zal ze je zeker elke dag weer laten glimlachen.

Tica is altijd vrolijk en houdt ervan om buiten te ravotten. Of het nu gaat om rennen of spelen, ze zal nooit genoeg krijgen van alle avonturen die ze buiten kan beleven.

Nieuwe dingen zijn voor Tica soms beetje spannend en ze is altijd in voor het ontdekken van nieuwe plekken en ontmoeten van nieuwe mensen. Met haar sociale karakter zal ze al snel vrienden maken, zowel menselijk als dierlijk!

Ben je op zoek naar een trouwe metgezel die elke dag weer een glimlach op je gezicht tovert? Kies dan voor Tica, de liefste en meest speelse pup die je ooit zult ontmoeten. Haar vrolijkheid en energie zullen je leven verrijken en je weekends opfleuren met eindeloos speelplezier. Wacht niet langer en geef Tica een nieuw thuis waar ze al haar liefde en enthousiasme kan delen!

Tica is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 9 juli 2023 en een verwachte eindhoogte van circa 45 centimeter

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 9 juli 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Tica

Tica

LXh8UWX6MVs
h3bC0J5MG10
38LyHQvdsaY

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).