Thelma

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Spanje
Niet
Registratie nummer: 20-0511
20-0511
Overige
Ja

Mooie Thelma is samen met haar zusjes in het asiel terecht gekomen en is nu groot genoeg en de heeft benodigde inentingen gehad om een eigen mandje te vinden. Thelma is een mix teef met een geschatte geboortedatum van 28 mei 2021. Ze is nu 33 cm hoog maar zal nog wat groeien.

Thelma is een vrolijke, speelse en aanhankelijke pup die graag bij je in de buurt is. Ze is dol op spelletjes en aandacht. Ze is dus op zoek naar een eigen mandje waar ze alles mag leren dat nodig is om een leuk, fijn en veilig bestaan op te bouwen. Is dat bij u? (09/21)

Eindhoogte 40-45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 28 mei 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Spanje
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld

Thelma

Thelma

EEHPqfAFy8A

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu