Tesoro

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Spanje
Niet
Registratie nummer: 20-0535
20-0535
Overige
Ja

Tesoro is een prachtige (Boxerachtige) mix reu met een geschatte geboortedatum van 1 oktober 2013. Hij is 50 cm hoog. Je merkt niet aan Tesoro dat hij al wat ouder is. Hij is enthousiast, levendig en in voor een spelletje. Ook vindt hij het heerlijk om aandacht te krijgen. Tesoro is een voormalig huishond en die hoort niet in het asiel. Ze hebben het extra zwaar en het beste zou zijn dat hij zo snel mogelijk een eigen plek krijgt zodat het asielleven geen invloed heeft op zijn zonnige karakter! (10/21)

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 oktober 2013
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Spanje
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld

Tesoro

Tesoro

gwm-nXZBZRs

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu