Teo

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
stephanie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0426
10-0426
Overige
Ja

Prachtige knappe Teo kwam samen zijn broertjes en zusjes in het staatsasiel terecht. Veel te jong om achter de tralies te zitten dus hebben we ze snel over laten komen naar onze opvang. Hier mag Teo de hele dag spelen met zijn vriendjes.
Teo is een sociaal en lief mannetje zowel naar honden als naar mensen. Hij kroelt graag, maar zelfstandig als hij is struint hij ook erg graag over het terrein om de wereld te verkennen. En Teo zijn wereld mag wel wat groter worden dachten wij zo. Er wordt al geoefend met aan de riem lopen. Teo heeft in Portugal een pootje gebroken, dit is gelukkig goed geheeld en hij heeft hier geen last meer van.

Teo is een gecastreerde mix reu geboren op 20 juli 2021 en we verwachten dat hij nog wat zal groeien tot ongeveer 50cm schofthoogte. (01/22)

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 20 juli 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Stephanie Ruitenbeek

Teo

Teo

2u-J7-a1ASw
dUymHhB2yPE

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu