Tara

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2582 (M3)
50-2582 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Ook voor het knappe en lieve meisje Tara zoeken we een fijn baasje, door wie ze voor de rest van haar leven gekoesterd wordt. Ook Tara vond het heerlijk om even vastgehouden te worden voor de fotoshoot met een vrijwilliger uit Nederland, die met een aantal anderen was gekomen om een aantal dagen te helpen in de drukke opvang van onze partner in Roemenië. Zichtbaar genoot dit meisje van eventjes lekker te worden vastgehouden en geknuffeld. Tara is net als veel andere hondjes bij de opvang van Mirela in Roemenië beland. Sommige hondjes worden gevonden door mensen die in ieder geval de moeite doen om ze naar de opvang te brengen. Andere zijn van een ongewenst nestje en worden dan gebracht. Het is fijn dat Tara en haar broertje en zusjes in ieder geval bij onze partner in de opvang zit, want daar wordt zij verzorgd en is zij met haar leeftijdgenootjes veilig in een kennel totdat zij naar haar eigen thuis mag afreizen. De verwachting is dat Tara vanaf eind juli klaar is voor haar reis. Net als voor alle andere honden in de drukke opvang in Roemenië zou het ook voor die lieve Tara zo ontzettend fijn zijn als zij mag verhuizen naar haar eigen baasje(s), waar zij in alle veiligheid en rust mag leren wat een pup zoal moet leren. Een baasje die haar laat weten dat zij geliefd is en die haar de tijd geeft om te ontdekken wat haar nieuwe leventje als huishondje inhoudt. Tara is gelukkig van de straat gered maar een opvang is geen fijne plek, zeker niet voor een pup, om op te groeien. Tara gaat heel goed en respectvol om met de andere hondjes die met haar in de opvang zitten. In het kenneltje kunnen de hondjes in ieder geval fijn met elkaar spelen en hebben ze elkaar als gezelschap. Het groepje vrijwilligers is in de paar dagen dat ze in Roemenië waren om te helpen volledig ingepakt door Tara en alle andere vriendjes en vriendinnetjes in de opvang. Hopelijk mogen de hondjes binnenkort gaan genieten van een fijn leven bij hun eigen baasje.
Tara is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 27 maart 2024 en zij heeft een verwachte eindhoogte van ongeveer 30- 35 centimeter.(07/24)

Eindhoogte 30-35 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 27 maart 2024
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Tara

Tara

M3ZaxhaL9cg

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).