Tammie

Poes

Kat verblijft in Nederland!

Roemenië
marion@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1589 (M)
50-1589 (M)
Overige

Lieve, knappe, onschuldige Tammie is samen met haar zusjes en broertje gedumpt en in het asiel terecht gekomen. Volkomen buiten haar schuld om waren zij niet meer gewenst. Ze is helemaal klaar om aan haar nieuwe avontuur te beginnen aangezien ze volledig ingeënt is.
We hopen dat we voor dit meisje een fijn plekje kunnen vinden waar ze wel welkom is en mag genieten van de liefde die ze verdient.

Tammie is een poes met een geschatte geboortedatum van 14 maart 2023 en een verwachte eindhoogte van ongeveer 25 cm.(07/23)

Eindhoogte 25 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 14 maart 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Kat verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Marion Hendriks

Tammie

Tammie

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de kat welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren met animal in need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).