Tamara

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Spanje
adoptie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 20-0614
20-0614
Herder (mix)
Ja

Tamara is een Herder mix teef met een geschatte geboortedatum van 14 april 2021. Haar verwachte eindhoogte zal ongeveer 60 cm hoog zijn.

Tamara is een enthousiaste jonge dame. Een echt Herder mix meisje die dolgraag haar eigen mandje heeft. Ze is erg mensgericht en bereidt om voor je te werken. We zoeken een plek voor haar waar ze de nodige aandacht krijgt en er lekker met haar gewerkt gaat worden. Ze wil alles leren om een fijne gehoorzame hond te worden! Maar waar ze ook liefde krijgt,  lekker gekroeld gaat worden, lekker met haar ravotten en gezellige wandelingen maken. Kortom een gewoon thuis!

Eindhoogte 60 cm
Ras Herder (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 14 april 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras Herders zijn over het algemeen geen beginnershonden. Om deze reden plaatsen we herdershonden alleen bij een consequente baas met ervaring.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Spanje
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld
E-mail: adoptie@animalinneed.com

Tamara

Tamara

8K_ksEgW270
mIsQB6ZCti0

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu