Tamara

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0973 (A)
50-0973 (A)
Overige
Ja

Lieve lieve Tamara, woorden schieten te kort als je haar wilt omschrijven. Dapper, strijder, eindeloze liefde, doorzetter en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Met haar leeftijd van 2 jaar werd ze drachtig en moest ze de zorg over haar pups zeer serieus nemen in een land als Roemenië. Daar horen de zwerfdieren standaard bij het straatbeeld wat wij werkelijk waar verschrikkelijk vinden. Het laat daar de mensen koud als ze een drachtig hondje zien zwerven door de velden met een uitzichtloze toekomst. Maar deze dappere en liefdevolle moeder wist haar kroost veilig te stellen bij onze partner organisatie. Haar pups Tiësto, Tequila en Tessie zijn inmiddels oud genoeg en mogen het asiel verlaten dus wordt het ook hoogtijd voor mama die haar loodzware taak erop heeft zitten en eigenlijk niet als stank voor dank mag achterblijven in het asiel, vindt u niet?

Tamara is een teefje met een geschatte geboortedatum van 24 oktober 2020 en ze is ongeveer 35 centimeter hoog.(10/22)

Eindhoogte 35 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 24 oktober 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Tamara

Tamara

-BrpmfI1X18

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu