Taba

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
jamie@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 40-0280
40-0280
Overige
Ja

Leuke, grappige, energieke Taba! Een leukerdje, misschien niet een hondje voor mensen die 5 minuten uitlaten voldoende vinden want deze dame is ondanks de hitte op Lesbos erg actief. Dus zoeken we een actief baasje die lekker met haar aan de wandel gaat of misschien wel met haar gaan hardlopen. Lekker naast de fiets, struinen over het strand etc. Maakt allemaal niet uit want Taba vindt alles leuk! Ze gaat prima om met haar kennelgenootjes en de vrijwilligers. Helaas zijn katten geen optie.

Taba is een mooie mix teef met een geschatte geboortedatum van 1 februari 2022. Ze is nu 43 cm hoog maar zal natuurlijk nog wat groeien en weegt op dit moment (juli) 9 kg.

Taba is urgent en de reden hiervan is dat de regelgeving op Lesbos onlangs is veranderd. Alle honden op het eiland, dienen te worden geneutraliseerd. Als ze langer dan 6 maanden in dit asiel zitten, dienen ze weer losgelaten te worden op de straten van Lesbos. U begrijpt het, we kunnen het niet over ons hart verkrijgen dat Taba straks weer aan zijn lot overgelaten gaat worden en moet vechten voor zijn eten! Onbegrijpelijk vinden wij dat! Dit is de reden waarom wij met spoed een liefdevol mandje voor Taba zoeken.

Eindhoogte 43 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 1 februari 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie Pinkney

Taba

Taba

AzSZL2y8u7M?feature=share

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu