Sweety

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0204
50-0204
Overige
Ja

SWEETY. Kijk dat grappige,eigenwijze snoetje eens. Geboren bij een Roemeense familie die jou zonder pardon naar het staatsasiel hebben gebracht. En daar zit je dan, als klein hulpeloos pupje… Gelukkig zagen onze partner rescuers jou en hebben je snel in veiligheid kunnen brengen. Nu zit je samen met een heleboel vriendjes in de privé-opvang. Sweety, je naam doe je zeker eer aan!
Je bent een zeer gezellig, sociaal dametje ,wat graag speelt en aandacht krijgt. Wat ben je toch een heerlijk grappig actief moppie. En wat zou jij graag een eigen mandje willen. Voor Sweety zijn wij dan ook op zoek naar een lief baasje. Lekker samen spelen, wandelingen maken, en heerlijk knuffelen.

Sweety is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 18 december 2021. Haar geschatte eindhoogte zal ongeveer 53 cm zijn

Eindhoogte 53 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 18 december 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers

Sweety

Sweety

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu