Sweety

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 50-1767 (M3)
50-1767 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Update 07/24: Lieve kleine Sweety! Haar naam doet haar eer aan. Ze is vreselijk lief en geniet echt van de aandacht van de vrijwilligers. Helaas trekt ze de drukte van het overvolle asiel heel erg slecht en ze trekt zich steeds meer terug in een hoekje! Hoe fijn zou het voor Sweety zijn als ze zou mogen verhuizen naar een eigen plekje en ze iedere dag een aai over haar bol krijgt.

Dit prachtige en lieve meisje, Sweety is haar naam, is door een vrijwilliger aangetroffen bij een begraafplaats in een dorp in Roemenië.. Ze liep daar moederziel alleen en wilde gelukkig maar al te graag met de vrijwilliger mee. Ze is nu dus veilig in de opvanglokatie in Roemenië en we zijn op zoek naar een fijn baasje voor haar. Een baasje die haar met geduld en liefde wil leren hoe het leven van een huishond is en haar de geborgenheid en verzorging biedt die iedere hond zo verdient.
Een grote, drukke opvanglokatie is geen fijne plek voor een jong hondje als Sweety om op te groeien, dus het zou enorm fijn zijn als dit lieve meisje binnenkort naar haar eigen thuis mag verhuizen. Sweety is een knap en zachtaardig hondje dat prima overweg kan met haar kennelgenootjes en geniet van een beetje aandacht van de vrijwilligers en de verzorgers.
Sweety is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 2 april 2023 en een verwachte eindhoogte van 45 cm.(09/23)

Eindhoogte 45 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Urgent
Geboorte 2 april 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Sweety

Sweety

HR9od6E_9Co
Lvli_I_7C1M
tFlKdLr0hxE

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).