Suzie

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0400
10-0400
Overige
Ja

Dit prachtige meisje heet Suzie. Ze werd zwervend op straat in de binnenlanden van Portugal gevonden. Amper een paar maanden oud, mager en alleen. Ze werd naar het staatsasiel gebracht maar daar had lieve zachtaardige Suzie het zwaar. Een leven in een kennel achter de tralies maakte haar enorm somber. Gelukkig zagen vrijwilligers haar in stilte lijden en namen haar mee naar onze veilige opvang in Portugal. Daar bloeit ze omringt met de liefde van de vrijwilligers weer helemaal op. Lieve Suzie is een enorm aanhankelijk en lief meisje. Ze is sociaal en benaderd mensen enthousiast en vrolijk. Ze kan met haar soortgenoten prima overweg en speelt graag met ze. Maar ze geniet nog echt het meeste van de aandacht van de vrijwilligers. Lieve Suzie is klaar om een eigen thuis te krijgen.

Suzie is een gesteriliseerd teefje met een geschatte eind hoogte van circa 60 centimeter en met een geschatte geboortedatum van 18 april 2021.

Eindhoogte 60 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 18 april 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers

Suzie

Suzie

GpmFHad9o-8
vFev-YDtxOU

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu