Suzan

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
esther@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0665 (M)
50-0665 (M)
Overige
Ja

Tijdens ons bezoek aan het asiel mochten we rondlopen en alle honden observeren en fotograferen. Totdat we deze 2 prachtige ‘Page pups’ van de toiletpapier reclame tegen kwamen. De zusjes heten Suzie en Suzan. Dit meisje is Suzan, haar vacht is iets langer dan die van haar zusje en ze is iets meer open dan haar zus. Des te meer is het voor dit knappe meisje erg belangrijk om zo snel mogelijk het asiel te mogen verlaten om kennis te maken met de huiselijke sfeer en mensen om haar heen. Ze verblijven in een kennel met katten en deze omgang gaat goed.

Suzan is een teefje met een geschatte geboortedatum van 14 april 2022 en haar eindhoogte zal ongeveer 45 centimeter hoog zijn.(08/22)

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 14 april 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Esther van Rossum

Suzan

Suzan

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu