Suus

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0235 (M)
50-0235 (M)
Overige
Ja

Deze enthousiaste blom van net 1 jaar is Suus. Suus is afkomstig uit Roemenië. Vorig jaar mocht Suus haar kennel verruilen voor een warm mandje bij haar huidige baasje. Alleen Suus kan daar helaas niet meer blijven omdat Suus te geprikkeld raakt van de kleine kinderen die daar vaak langs komen. Haar huidige baasje omschrijft haar energiek, lief, grappig en overwegend rustig. Suus is dol op wandelen, eten en spelen. Ook met andere honden kan ze het goed vinden en haar voorkeur is toch wel grotere honden ondanks dat ze zelf klein is. In de nacht slaapt Suus heerlijk door in de bench en ze is zindelijk. Buiten is wel te merken dat ze jachtinstinct heeft want achter katten en vogels aan gaan doet ze graag. Voor Suus zoeken we een rustigere omgeving met weinig prikkels en een huis met een tuin. Suus heeft ook de nodige cursussen gevolgd en met mooi resultaat behaald. We plaatsen Suus niet bij kinderen onder de 12 jaar.

Suus is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 18 december 2021 en een eindhoogte van ongeveer 35 centimeter. (02-23)

Eindhoogte 35 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 18 december 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Suus

Suus

sBNXiX2LF3g
SO872xT8JF4

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu