Susanne

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
jamie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0765 (M)
50-0765 (M)
Overige
Ja

Soms zit het leven tegen, en soms zit het heel erg tegen. Dit laatste is bij Susanne het geval. Ze belandde helaas in een asiel in Roemenië en leefde op een locatie waar de vrijwilligers continu even bij haar kwamen en dat vond ze telkens ontzettend gezellig. Totdat ze werd geadopteerd door een Engels echtpaar, haar toekomst zou er een stuk rooskleuriger uit komen te zien. Helaas sloeg het noodlot toe en veranderde de regelgeving van Engeland waardoor de samenwerking met Roemenië stopgezet moest worden. Arme Susanne, opnieuw de dupe van de mensheid. Maar we geven niet op! Susanne hoort in een liefdevolle familie thuis en niet in een asiel. Wij blijven voor haar zoeken totdat ze dat wel verdiende zachte kussentje onder haar heeft liggen.

Susanne is een teef met een geschatte geboortedatum van 5 september 2018 en haar eindhoogte is ongeveer 38 centimeter.(09/22)

Eindhoogte 38 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 5 september 2018
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie Pinkney

Susanne

Susanne

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu