Stella

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0627
10-0627
Overige
Ja

Stella is een charmante mix teef met een nieuwsgierige en aanhankelijke aard. Ze is altijd geïnteresseerd in wat de vrijwilligers aan het doen zijn en komt graag even een kijkje nemen. Haar nieuwsgierigheid maakt haar tot een speelse en leergierige metgezel.

Deze lieve hond geniet van het samenzijn met andere honden en voelt zich op haar gemak in hun gezelschap. Spelen en interactie met haar soortgenoten geven Stella veel plezier en vreugde.

Daarnaast is ze ook dol op aandacht van mensen. Een goede aai over haar hoofd maakt haar blij en laat haar kwispelende staart zien. Stella waardeert de genegenheid die ze krijgt van de vrijwilligers en hecht zich graag aan haar menselijke vrienden.

Met haar aanhankelijke en sociale karakter is Stella op zoek naar een liefdevol thuis waar ze alle genegenheid en zorg kan ontvangen die ze verdient. Als je op zoek bent naar een speelse en aanhankelijke metgezel, overweeg dan om Stella een warm thuis te bieden. Ze zal je hart veroveren met haar charme en liefdevolle aard, en ze zal een trouwe vriend zijn die altijd voor je klaarstaat.

Stella is een gesteriliseerde mix teef geboren op 15 juli 2022. Ze heeft een schofthoogte van 50cm.(07/23)

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 15 juli 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Oona Kooman

Stella

Stella

Zcx_5lkbEuM
4Rbva19twXk

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).