Stella

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
jamie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0322
40-0322
Overige
Ja

Knappe Stella kwam samen met haar broertje Steff op latere leeftijd nog op straat te staan. Wat de reden ervan zal zijn, zullen we nooit weten. Wat we wel weten is dat de 2 voor hun 8 jarige leeftijd maar weinig kennen waardoor ze wat verlegen zijn en nog veel moeten ontdekken. Stelle woont in het asiel en deelt haar kennel met meerdere honden en ook met katten kan zij prima door 1 deur. Voor Stella zoeken we een rustig huishouden waar zij samen met een baasje aan haar zij in alle rust alles van het leven mag ontdekken.

Stella is een Kokoni mix teef met een geschatte geboortedatum van 21 oktober 2014, zij is ongeveer 38 centimeter hoog en weegt 10 kg.(10/22)

Eindhoogte 38 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 21 oktober 2014
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie Pinkney
Adoptie medewerker

Stella

Stella

zEbJf0uDKY4
giHTNpQjAc8

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu