Spot

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
info@docoldenzaal.nl
Niet
Registratie nummer: 10-0127
10-0127
Overige
Ja

Deze geweldig knappe knul heet Spot. Een prachtige atletische verschijning met een gouden karakter. Spot heeft niet een heel fijn leven gehad. Hij werd om zijn looks gekozen en vervolgens bestond zijn leven uit opgesloten zijn. Niet wandelen, niet spelen, niet jong en onbevangen het leven ervaren…nee! Hij zat ik een klein kamertje en sleet daar zijn dagen. Gelukkig werd hij daar uiteindelijk weg gehaald en mocht hij eindelijk gaan ervaren hoe vrij en mooi het leven kan zijn. Spot is een enorme slimme knul die heel graag samen met zijn baas  wil zijn maar ook echt heel graag voor zijn baas wil werken. Spot is graag een brave knul en hunkert naar een baasje die hem vol vertrouwen door zijn nieuwe leven heen begeleidt. Een stabiele zekere baas die zijn soms onzekere momenten snapt en hem dan de steun geeft die hij nodig heeft. Spot leert enorm snel en kent al best wel wat commando’s. Het aaitje en de warme woorden als belonging maken dat hij echt met liefde luistert. Spot is namelijk ook een waanzinnige knuffelkont. Hij kruipt maar al te graag tegen zijn baasjes aan op de bank, heeft een heerlijke grappige kant en kan vertederend grappig op zijn rug in de meest idiote poses in slaap vallen. Hij is echt een clown. Buiten is Spot een knul die het heerlijk vindt om dingen te ondernemen. Spelen, rennen, zwemmen noem het maar…Spot is voor alle activiteiten in. Spot is dol op zijn “baasje” en volgt deze buiten dan ook overal. Hij speelt graag met andere honden en loopt al netjes mee aan de riem. Daarin heeft hij wel echt behoefte aan een baas die vertrouwen uitstraalt want wanneer hij zich wat onzeker voelt, dan gaat hij aandacht vragen van zijn baasje. Dit doet hij door bijvoorbeeld “zacht” in de hand van de baas te bijten. Hij vraagt dan letterlijk steun. Spot heeft daarmee absoluut geen kwaad in de zin, maar heeft nog niet geleerd om met stress om te gaan. Spot is verder zindelijk en kan al even alleen zijn. Wel iets wat verder opgebouwd zal moet worden. We zoeken voor deze energieke slimme kanjer een baasje zonder katten, die hem helpt om hem te leren dat de wereld een mooie plek is waar Spot ook mag zijn. Het liefst een plekje met niet teveel prikkels zodat hij in zijn tempo kan wennen.

Spot heeft een geschatte geboortedatum van 15 maart 2020 en hij is 65 cm hoog. Spot is inmiddels gecastreerd.

Eindhoogte 65 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 13 maart 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: DOC Oldenzaal

Spot

Spot

3FggXzcaM1M?feature=share
b8lQXjhZgZE?feature=share

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu